POPPELOPPENE VÅRE

Her er alle Poppeloppene våre!

Vi gleder oss veldig, og håper du kommer og ser på oss 29., 30. eller 31. mars.


IMG_0229.JPG

Mari 5.kl.
I årets stykke heter jeg Makrona og er litt rar.. Dette er det andre året mitt i Poppeloppeteateret. Gleder meg til vi skal bruke teatersminke. Det er stas. Jeg elsker å stå på scena.
IMG_0215.JPG

Sunniva 4.kl.
Tenk at vi skal stjele kaker i pausa på forestillingen! Kult! Jeg er med i kakekomiteen i årets stykke og det er den beste komiteen synes jeg! Jeg er på mitt 2. Poppeloppeår. Teater er perfekt for meg. Jeg elsker å synge og  å kle meg ut.
IMG_0216.JPG

Amalie 7.kl.

Dette er det 3. og siste året mitt i Poppeloppe. En såkaldt pensjonist. Det er arti å ha en av hovedrollene. Litt skummelt å skulle synge litt helt alene da... Jeg gleder meg til alle Poppeloppene + familier skal på den årlige weekendturen vår. Der skal pensjonistene hoppe i vannet kl.00 om natta!

IMG_0221.JPG

Sigurd 4.kl.

Jeg heter Kringlebotn i årets stykke. Kunne tenke meg at jeg var KringleROBOTEN, men det passer ikke med en robot i årets stykke. Kanskje neste år? Jeg har vært med i Poppeloppe i 2 år og fått mange nye venner. Det kan være slitsomt å øve så mye, men det er alltid gøy å stå på scena.

IMG_0218.JPG

Alida 3.kl.
Dette er mitt 1. Poppeloppeår. Storebroren min var med tidligere, men nå er det endelig min tur. JIPPI! I årets stykke heter jeg Sitronella og er litt sur. Men egentlig er jeg veldig blid altså. Vi har det veldig gøy i Poppeloppeteateret.
IMG_0230.JPG

Emil 5.kl.
Mitt første år i Poppeloppe er spennende. Jeg gleder meg sånn til venner og familie kommer og ser hva vi har øvd på. Jeg synes rollen min er bra og vi gjør mye gøy på scena. Poppeloppeturen til våren blir tøff.
IMG_0231.JPG

Tobias 7.kl.
Nå har jeg vært med i Poppeloppeteateret i 4 år og dette blir mitt siste.Siden jeg er pensjonist, får vi champagne på premierekvelden. Da rister vi flaska og spruter overalt. Mammaen til Mari lager alltid en superkul kake til premierefesten. Selv om vi er i ryddekomiteen i årets stykke, så rydder vi egentlig ikke.Flaks!
IMG_0232.JPG

Albert 4.kl.
Min rolle i årets stykke passer perfekt til meg. Vi ler mye og har det gøy sammen når vi øver. Dette er det 1. poppeloppeåret mitt, så heldigvis har jeg mange igjen. Når jeg blir stor skal jeg lage kulisser i scenegruppa.
IMG_0233.JPG

Martine 5.kl.
Mitt første år som Poppeloppe har vært kjempegøy. Jeg elsker skuespill og dans. Håper de voksne overrasker oss på scena under forestillingene sånn som i fjor. Det var så arti. Det beste med Poppeloppeteateret er å få mange nye venner og å bli en bedre skuespiller. 
IMG_0234.JPG

Ava 5.kl.
Jeg ELSKER øvingshelg! Da gjør vi alltid mye morsomt. Jeg har vært Poppeloppe i 3 år. I fjor hadde jeg 2 roller, i år har jeg 1 rolle. Det er enklere. Jeg kunne alle replikkene mine ganske tidlig utenat. Jeg får alltid sommerfugler i magen på generalprøven. Da føler jeg at jeg glemmer replikkene mine, men så gjør jeg ikke det likevel. Ekkel, men god følelse!
IMG_0235.JPG

Carla 3.kl.
I mitt første Poppeloppeår har jeg fått mange nye venner. Jeg liker godt både sang, dans og skuespill. Grugleder meg til vi skal stå forran publikum. Det blir spennende.
IMG_0238.JPG

Oline 4.kl.
Dette er mitt andre år som Poppeloppe og jeg er alltid så spent på hvordan stykket blir. Gleder meg til vi får på kostymer og sminke. Da blir alt så profft. Det er ganske kult å få bruke mygg (mikrofon). Jeg er med i ryddekomiteen i årets stykke og er den eneste av oss som liker å rydde.
IMG_0259.JPG

Isabel 7.kl.
Jeg hadde sett flere Poppeloppestykker før jeg ble Poppeloppe selv. Jeg syntes det så veldig gøy ut. Heldigvis fikk jeg plass. Nå har jeg vært her i 4 år og er pensjonist. Det er alltid spennende å se hvordan stykket utvikler seg. Gleder meg veldig til champagnesermoni på premierekvelden.
IMG_0258.JPG

Brage 7.kl.
Jeg fikk høre av venner som var med i Poppeloppeteateret at jeg ville passe godt inn her. Nå har jeg vært med i 3 år og trives kjempegodt. Jeg elsker skuespill og gleder meg til å vise frem det vi har øvd så lenge på. Det er litt trist å tenke på at dette er mitt siste Poppeloppeår, men det er kult å være pensjonist da.
IMG_0255.JPG

Alva 5.kl.
Det første året jeg søkte om plass i Poppeloppeteateret kom jeg ikke inn. Men året etter fikk jeg plass og da ble jeg MEGAglad. Gleder meg aller mest til premiereforestillingen. Jeg spiller Girlanda i årets stykke og hun er litt klønete, glemsk og hyper.
IMG_0260.JPG

Simon 5.kl.
Dette er mitt 1. år i Poppeloppeteateret og jeg er litt redd for at det blir flaut å stå på scena forran så mange mennesker. Jeg både gruer og gleder meg. Men jeg har spilt skuespill både på skolen og i "Snekker Andersen". Vi i pyntekomiteen i årets stykke tuller mye når vi øver. 
IMG_0257.JPG

Emma 6.kl.
Jeg har sett mange forestillinger før og har alltid hatt lyst til å bli med i Poppeloppeteateret. Dette er mitt 1. år og jeg har øvd mye på replikkene mine for å lære de utenat. Jeg er veldig spent på kostymene og sminken.
IMG_0249.JPG

Aurora 4.kl.
Dette er mitt første år som Poppeloppe og jeg er veldig glad i å opptre. Jeg synger mye og liker godt å stå på en scene. Håper jeg blir skuespiller når jeg blir stor. Gleder meg til premierefesten. De som har vært med i flere år sier at den er så kul.
IMG_0247.JPG

Mia 5.kl.
Jeg elsker å stå på scena og synge og danse. Det gir en god følelse å fremføre det vi har øvd på så lenge. Jeg har vært med i 2 år og det er så mye gøy vi får gjøre i Poppeloppeteateret. Jeg har det kjempefint her.
IMG_0261.JPG

Mari 7.kl.
Det er litt trist at dette er det siste Poppeloppeåret mitt. Etter 4 år er jeg blitt pensjonist. Det er kult å være eldst da. Jeg har hatt en fantastisk tid og anbefaler ALLE å bli med i Poppeloppeteateret. Jeg vil savne felleskapet. Vi blir veldig gode venner. Er ganske fornøyd med å få være i underholdningskomiteen i årets stykke. Da får vi spille teater i teateret på en måte.
IMG_0262.JPG

Bjørn Marius 5.kl.
Dette blir mitt 3. Poppeloppeår. Det beste med hele sesongen er helgeturen vår til våren. Der får vi spille kanonball mot de voksne, være oppe lenge, grille og bade. Jeg gleder meg alltid til å høre hvordan sangene blir. De er gøy å fremføre. Når de kule kulissene og alt kommer på plass blir vi liksom ekte skuespillere.
IMG_0263.JPG

Tomine 4.kl.
Dette er mitt 1. år i Poppeloppeteateret og jeg ble utrolig glad da jeg fikk beskjed om at jeg hadde fått plass. Jeg er alltid så glad når jeg er på øving, for jeg har fått så mange morsomme, nye venner. Gleder meg til å se hvor mange publikummere som kommer. Tror det kommer noen venner for å se på meg.
IMG_0264.JPG

Sunniva 4.kl.
Dette er mitt 1. år i Poppeloppeteateret. Jeg har hatt lyst å bli med siden jeg var 4 år. Gleder meg til å si replikkene mine forran publikum. Vi har øvd mye, og jeg har øvd ekstra mye på å ha streng stemme. Det er litt vanskelig, for jeg vil alltid begynne å le.
IMG_0266.JPG

Kornelia 5.kl.
Det er så gøy å øve sammen med alle de nye vennene mine. Det er mitt 1. år i Poppeloppeteateret og jeg er veldig spent på å stå på scena. De voksne er snille mot oss og vi kan få bestemme litt hva vi vil gjøre på scena. Det er arti å spille en rolle.
IMG_0265.JPG

Eiri 6.kl.
Jeg fikk lyst å bli med i Poppeloppe fordi det så ut som det var så gøy. Og det ER det! Vi tuller og tøyser mye sammen. De voksne lager alltid god mat til oss. Det er mitt 1. Poppeloppeår og det er morsomt å spille noen andre og leke seg på scena.
IMG_0275.JPG

Anna 5.kl.
Det er mitt 3. år i Poppeloppeteateret og jeg ELSKER teater. Hele familien min elsker teater og musikk. Når jeg blir stor vil jeg gjøre noe på en scene. I begynnelsen var jeg sjenert, men nå kjenner jeg alle og gleder meg til å opptre. Uken før forestilling jobber vi kjempehardt og blir veldig sliten, men det er verdt det. Håper du liker stykket.
IMG_0274.JPG

Live 7.kl.
I mitt 4., og siste år i dette fantastiske teateret har jeg en kjempekul rolle: Bakemesteren! Det skal bli arti å vise frem bakemesteren for dere. Innspurtsuka (Uka før forestilling) er hektisk, men gøy, så den gleder jeg meg alltid til. Da faller alt på plass og vi ser helheten. Etter Poppeloppe skal jeg fokusere på dans.