POPPELOPPENE VÅRE

Her er alle Poppeloppene våre! (2020-2021 sesongen)Bjoern_Marius.jpg


Bjørn Marius Venvik, 7. kl.


Dette er mitt 5. og siste år i Poppeloppeteateret. Nå er jeg pensjonist.

Jeg er speidergutten Speidermen og skolegutten Mathias. Årets stykke er perfekt. Alt foregår i Molde i dag, gamle dager og istiden.  Ligner litt på tidsmaskinen, men denne gangen er det bokkiosken på museet som brukes til å reise i tid.

Jeg synes det er gøy med premiere, premierefesten, poppeloppetur og være sammen med Poppeloppe  venner. Jeg gleder meg mest til premierefesten.

Alva.jpg


Alva Moltubak Møller 7.kl
Jeg har vært med i Poppeloppe i 4 år, og er nå Poppeloppepensjonist. I år spiller Jeg Rosepiken, Rapper/Rap og Jammen. 
Jeg gleder meg til premierefesten og jeg håper også å kunne se frem til Poppeloppeturen.


Mia.jpg


Mia Høgseth Hagen, 7. kl.

Dette er mitt fjerde og siste år i Poppeloppe. I mitt pensjonistår spiller jeg to elever: Maja og Elida. Jeg har aldri hatt så mange replikker, så jeg håper jeg husker alle. Jeg er med i Poppeloppeteateret fordi det er veldig gøy å spille teater og alle er så kjekke å være sammen med. Jeg gleder meg aller mest til premierefesten. Den er alltid så gøy!

Ava.jpg


Ava Nistad Rudi, 7.kl.

Dette er mitt 5. og siste år i Poppeloppteateret, som betyr at jeg er en pensjonist. I årets stykke spiller jeg Kari og Neimen. Kari er en sporty type, mens Neimen er skeptisk. Jeg gleder meg veldig til premierefesten og til å spille stykket.

Maria.jpg


Maria Stenerud Johnsen, 7.kl.

Dette er mitt 2. år og mitt siste år i Poppeloppe. Nå er jeg pensjonist. Jeg liker å være på scenen, synge og spille teater med vennene mine i Poppeloppe, kommer til å savne tiden vi hadde sammen! Noe av det gøyeste jeg opplevde var premierefestene og Poppeloppeturene. Jeg spiller eleven Stella og Mathilde som reiser i Molde bys historie. Det er spesielt artig å spille i 80-tallet, og jeg skulle ønske jeg var tenåring da. Jeg håper historien i stykket får deg til å tenke over hvilke kilder du kan stole på. Kos deg! 

Sebastian.jpg


Sebatian Ween-Foss, 7. kl.

Har vært med 1 år og jeg har følgende roller; Bjørnis Sr og lærer Jonasen. Det jeg gleder meg mest til er å fremføre stykket, som vi har øvd så mye på. Jeg ble med i Poppeloppeteateret for å utrykke en rolle på scenen, og det som er gøy og spennende er å treffe nye venner som vil det samme.

Oline.jpg


Oline Reitan, 6. kl.

Dette er mitt fjerde år. I år spiller jeg avisgutten Kåre, stjernen Polaris og eleven Eiril.

Årets stykke er et morsomt fordi stykket handler litt om byen vi bor i. Litt sant og ikke bare fantasi. Gleder meg til å spille med kostyme, rekvisitter og sminke. Jeg er glad i å spille teater og synge, og ønsker å drive med dette i fremtiden. I Poppeloppeteateret skaper vi gode minner sammen med folk en vanligvis ikke ville vært sammen med. Gjennom å ha forestillinger og tur til Bjørnsund.


Ragnhild.jpg


Ragnhild Eide Godø, 6.kl.

Dette er mitt andre år i Poppeloppe! Gleder meg veldig til dette stykket fordi jeg har tre roller og enda flere replikker enn forrige gang. Jeg spiller en elev som heter Ester, kong Haakon og jazzpiken Doris. Hvis du synes det ser gøy ut, så bør du bli med, for det er veldig morsomt!

Albert.jpg


Albert Tornes, 6. kl.

Dette er mitt 3. år i Poppeloppe. I stykket spiller jeg: Knebrekk, Ola Storkar og Friskus. Årets stykke har et kult konsept og bra musikk. I poppeloppe får man gode venner på kort tid og i tillegg er det ekstra gøy når man kan stå på en scene sammen med de nye vennene sine og levere en god forestilling. 

Sigurd.jpg


Sigurd Nerland Aandal, 6. kl.

Dette er mitt fjerde år som Poppeloppe. I årets stykke skal jeg spille ordfører, TJ (skater fra tiden skating var forbudt) og jazzdans-instruktør. Jeg er med i Poppeloppeteateret fordi jeg har alltid likt å underholde og lage show. Det får jeg gjøre i Poppeloppe! Det gøyeste er å være på scenen med kule kostymer og å ha publikum som ser på. Det er epic!  

Tomine.jpg


Tomine Tornes, 6. kl.

Dette er mitt 3. år i poppeloppe. I stykket spiller jeg: syerske 1, Ripper og Isabella. Jeg syns årets stykket er kjempe gøy, og jeg gleder meg til premieren og premierefesten. Jeg krysser fingeren og håper at vi kan dra til Bjørnsund i sommer. Jeg er med på Poppeloppe fordi jeg liker å spille skuespill og fordi jeg har fått så mange gode venner.

Aurora.jpg


Aurora Høgseth Sandøy, 6. kl.

Dette er det tredje året mitt i Poppeloppeteateret. I år har jeg tre roller. Jeg er Hedda, Coop og Billie. Den magiske bokkiosken synes jeg er et spennende stykke, og jeg gleder meg til å vise det frem til alle som kommer og ser på. Det beste med Poppeloppeteateret er å være på scena og å være sammen med mange gode venner. Håper alle syns det er kjekt å se på oss!

Sunniva.jpg


Sunniva Haugen Sønslien, 6. kl.

Dette er mitt tredje år i Poppeloppe. I år spiller jeg baneoppsynsmann, som er en sur og gretten mann som passer på fotballbanen. Jeg er også jazzdanser, elev og storkarfruen Olga. Det er skikkelig gøy å ha mange roller! Jeg gleder meg til å si replikkene mine og bruke kostymene. Poppeloppe er kjekt fordi du får møte mange nye folk, kle deg ut og vise frem ting du har jobbet med. Håper du koser deg under forestillingen!

Ask.jpg


Ask - 6. kl.

Det er mitt første år i Poppeloppeteateret. Jeg er superspent! Jeg har fått to roller: Taumannen og Bjørnis junior. Og så skal jeg fremføre en rap! I Poppeloppe har jeg fått mange nye venner og vi har det kjempegøy, særlig i pausene! Til neste år har jeg tenkt å prøve å overtale lillebroren min til å bli med i Poppeloppe! Jeg gleder meg veldig til å vise alle det flotte stykket vårt. Håper dere liker det!

Anna.jpg


Anna Hovde Drøpping, 5 kl.

Dette er mitt første år i poppeloppe. I teateret er jeg Linn, syerske 2, Annis og snøfnugg. Stykket i år er morsomt og litt magisk. Det er gøy å spille teater, og være noen andre enn det jeg egentlig er.

Nella.jpg


Nella Gyldenskog Loftesnes, 5. kl.

Dette er mitt første år som Poppeloppe! Jeg har tre roller, som er Turi turist, Unni elev og stjerna Moldis. Jeg er med i Poppeloppeteateret fordi jeg liker veldig godt å spille skuespill. Vi synger sanger, danser, lager masse støy! Vi er teaterbarn, vi har det kjempegøy! Årets stykke handler om en veldig spennende og morsom reise - med en bokkiosk, av alle ting. Husk å vær kildekritisk! Kos deg og ha det gøy! 

Tiril.jpg


Tiril Baadnes Gimnæs - 5 kl.

Dette er mitt første år i Poppeloppe. Jeg har to roller i stykket, lensmann og tagger. Jeg er glad for å være lensmann, det er en slik rolle jeg håpet på. Årets stykke er kult. siden det handler om Molde. Jeg gleder meg til festen etter forestillingen, for den har jeg hørt mye om, og vi bruker å få en stor kake. Jeg er med i teateret, fordi jeg liker å stå på scenen og høre publikum klappe. Det er gøy å være med i Poppeloppe og få seg nye venner, jeg kjente ingen her fra før.

Malene.jpg


Malene Fotland Nistad, 4. kl.

Dette blir mitt andre år som Poppeloppe. I årers stykke spiller jeg fire forskjellige roller: Isa, isrose, snøkrystall og Åse. Det blir gøy å ha mange kostymer, men jeg må være rask når jeg skal skifte mellom scenene. Det beste med å være med på Poppeloppeteateret er å få nye venner og spille teater forran publikum. 

Snorre.jpg


Snorre Valved, 4. kl.

Jeg spiller fotballgutten Danny, Kronprins Olav og Sprettis. Dette er det andre året mitt i Poppeloppe. Det er gøy og litt slitsomt av og til, å være Poppeloppe, men det er veldig gøy med forestilling! Håper dere liker stykket!

Thor.jpg


Thor Nerland Aandal, 4. kl.

Dette er mitt første år i Poppeloppeteateret. I år skal jeg spille brannmann og tagger. Jeg meldte meg på Poppeloppe fordi jeg er stor fan av Harry Potter. Og så har storebroren min har vært med lenge og jeg syntes det så veldig gøy ut. Jeg liker å danse og synge og det får jeg gjøre i poppeloppe. Så er det gøy å opptre for publikum!  

Henrik.jpg


Henrik Wold Stølen, 4. kl.

Dette er mitt første år i Poppeloppe. Jeg ville begynne fordi mamma gikk der da hun var liten og det hørtes ganske gøy ut. Rollene mine er Bjørnstjerne Bjørnson (han snakker litt gammeldags) og taggeren Lættis (er ganske kul). Jeg gleder meg til forestilling!

Madelieine.jpg


Madeleine Bakken, 3 kl.
Jeg ville begynne på Poppeloppe fordi det er veldig gøy å spille skuespill! Dette er mitt første år i Poppeloppe og jeg syns det er helt fantastisk å få spille de rollene jeg har, jeg spiller Isrose og Snøkrystall som er veldig fine, og kostymene er super kule! Det som e gøy med Poppeloppe er at jeg får leke skuespill og være sammen med alle de andre.

Mali.jpg


Mali Frostad, 3. kl.

Første år i Poppeloppe.

Jeg spiller Kristine, snøkrystall og jogger i årets stykke, og jeg gleder meg skikkelig til å vise folk hva vi har øvd på i hele år. Stykket er morsomt, og noen av kostymene er sååå fine! Jeg synes det er gøy å være skuespiller og leke at jeg er noen andre. På Poppeloppe liker jeg å være sammen med andre og gjøre rare ting. 

Noah.jpg


Noah Fiksdal, 3.kl.

Dette er mitt første år i Poppeloppene. Jeg skal spille brannmann, snøkrystall og hoppis. Det er spennende, og jeg gleder meg til forestillingen sammen med de andre.