POPPELOPPENE VÅRE

Her er alle Poppeloppene våre! Vi gleder oss veldig, og håper du kommer og ser på oss 2., 3. eller 4. mars


Iselin__2018.JPG

Iselin
Hei! Jeg heter Iselin. I år er jeg pensjonist. Det er kult fordi vi har en av hovedrollene med masse å gjøre og si. Det eneste dumme er at det er den siste forestillingen jeg skal være med i! I år skal jeg spille i Rakyla. Hun er lagersjef. 
kristine_nerland_myhr_2018.JPG
Kristine
Hei, jeg heter Kristine. Jeg spiller drømmefrakter Seta. Dette er mitt
aller siste år i Poppeloppe. Håper dere liker årets stykke.
sara_strande_2018.JPG

Sara
Hei! Jeg heter Sara. I år skal jeg spille fabrikksjef Klanto. Dette er det femte og siste året mitt. Det har vært gøy, travelt, spennende og kult å være med i Poppeloppe. Jeg har fått mange gode venner her. Jeg kommer til å savne alle sammen, og spesielt turene til Hoemsbu. 
Noah_Pilskog_2018.JPG

Noah

Hei, jeg heter Noah og dette er mitt siste år i Poppeloppe. Jeg har  vært med i 4 år, og det har vært kjempegøy! I år spiller jeg rollen som Andreas som skal være en turner, og som besøker Drømmefabrikken sammen med vennene sine Julian og Andreas.

Mia_Lily_Jones_2018.JPG

Mia
Hallaisen! Jeg heter MIa. Og dette er mitt femte Poppeloppe-år. Jeg går 7. klasse, og rollen min i år er Julia, en jente til reiser til Drømmeland. Jeg synes årets stykke er skikkelig gøy, og gleder meg til forestilling. 
Sunniva_vatne_2018.JPG

Sunniva
Hei! Jeg heter Sunniva. jeg skal spille Lydia og Pluto. Dette er det aller første året mitt i Poppeloppe. Jeg gleder meg veldig til å stå på scena og si replikkene mine. Det er utrolig kjekt å være med i Poppeloppe. Jeg har mange nye venner, vi tuller og tøyser og har det morsomt sammen. 
Mari_Litlere_2018.JPG

Mari
Hei, jeg heter Mari og det er det første året mitt i Poppeloppe. Jeg
spiller bobleskaper Irina og katten Isadora. Jeg er litt nervøs. Dere ser
meg på scena! Jeg gleder meg til å opptre.
Sigurd__2018.JPG

Sigurd
Hei! Jeg heter Sigurd. Dette er det første året mitt. Jeg hadde lyst til å være med i Poppeloppe fordi jeg synes det er gøy å underholde. Det er helt topp å være med! Jeg skal spille drømmebryggutdeler Igor og Breakedrøm og Odin. Jeg håper at veldig mange kommer og ser på! 
Mia__2018.JPG

Mia
Jeg heter Mia, og dette er det første året mitt. Å være med i Poppeloppe er GØY! Jeg skal spille katten Missy og Drømmekoker i årets stykke. Jeg gleder meg veldig til å si replikkene mine på scena. Og så blir det gøy når de klapper på slutten. 
Pia_Lervaag_2018.JPG

Pia
Jeg heter Pia, og dette er det andre året mitt. I år skal jeg være et monster som heter Monstro og en boblefanger som heter Evia. Jeg gleder meg veldig til forestillingen, og er spent på om vi husker alt vi skal si og gjøre. Jeg er spent på hvor mange som kommer for å se på oss. 
Oliver_Vatne_Hamrin_2018.JPG

Oliver
Hei! Jeg heter Oliver. Jeg skal spille Trollmann Zant. Det er litt gøy å spille ond. Det er litt rart at dette er det siste året mitt. Håper publikum liker forestillingen! 
Oliver_Clausen_Bekken_2018.JPG

Oliver
Hei! Jeg heter Oliver og er snart 13 år. Dette er mitt siste år i Poppeloppe.
Jeg spiller Daniel, som er et av heltebarna i stykket. Håper du
liker forestillingen.
Maya_Bye_2018.JPG
Maya
Hei! Jeg heter Maya, og dette er det første og siste året mitt i Poppeloppe. Jeg syntes det så gøy ut og være med, og ble glad da jeg fikk plass. Det er veldig morsomt her og litt slitsomt. Jeg gleder meg veldig til forestillingene. Det er litt nervepirrende å tenke på at salen skal være full av mennesker som kommer for å se på. 
tobias_hoem_2018.JPG
Tobias
Heisan! Mitt navn er Tobias Havnen Hoem, er snart 12 år og dette er
mitt tredje år i Poppeloppe. I årets forestilling spiller jeg Rubicon som
er drømmefabrikkens vaktmester. Jeg synes Poppeloppe er kjempegøy,
lærerikt og veldig sosialt.
Sebastian__2018.JPG
Sebastian
Jeg heter Sebastian og i år skal jeg spille Orion. Han er assistenten til fabrikksjef Klanto. Dette er det tredje året mitt i Poppeloppe. Håper du liker forestillingen!
Mari_tjelde_vaagen_2018.JPG
Mari
Hei, Mari her! Jeg er 11 år, og går på Nordbyen skole. Dette er det tredje året mitt. I år spiller jeg Pepper. Hun er tjeneren til Trollmannen. Jeg synes det er kjempegøy å være med i Poppeloppe, for her får man mange nye venner. Jeg gleder meg veldig til premiere!  
Isabel__2018.JPG
Isabel
Hei jeg heter Isabel, er 12 år og dette er mitt tredje år i Poppeloppe.
Jeg er en spøkelsejente fra banden. Jeg gleder meg til å opptre.
Live_2018_png.JPG
Live
Jeg heter Live Sofie, er 12 år og dette er mitt nest siste år i Poppeloppe.
Jeg spiller Klokka Omega, som er en litt ødelagt klokke. Jeg
synes det er kjempegøy å være med i Poppeloppe, og det er litt synd
at jeg må slutte etter neste år.
Brage__2018.JPG
Brage
Hei! Jeg heter Brage og dette er mitt andre år på Poppeloppe. I år skal
jeg spille Fox og Zombie. Jeg synes årets stykke er knallbra og jeg
elsker teater veldig høyt! Enjoy!
Anna_Hagen_Lisether_Teigen_2018.JPG
Anna
Hei! Jeg heter Anna. I år spiller jeg drømmefrakter og en av tjenerne til Zant. Jeg synes det er gøy å være med i Poppeloppe fordi det er så mange barn å være sammen med, og vi får lov til å spille teater. Dette er det andre året mitt i Poppeloppe. Kos deg med forestillingen! 
Ava_Nistad_Rudi_2018.JPG
Ava
Hei! Jeg heter Ava! Dette er mitt andre år Jeg skal spille Jaden og Milla. Jeg syns det er veldig gøy på øvingene. Jeg gleder meg veldig til forestilling, og til premierefest etterpå! Håper du liker stykket! 
Bjoern_Marius_2018.JPG
Bjørn Marius
Hei! Jeg heter Bjørn Marius. Dette er mitt andre år i poppeloppe. I denne forestillingen er jeg drømmekoker Svavok og drømmetyven Ferret. Litt rart egentlig. For da er jeg med på å lage drømmene dine, og stjeler dem etterpå! Håper du liker forestillingen.
Amalie__2018.JPG
Amalie
Jeg heter Amalie, er 11 år og dette er det andre året mitt på poppeloppe.
Det er mye øving som skal til for å lage ett stykke og det er veldig
kjekt! I år spiller jeg Lucy i banden i et stykke som handler om drømmer,
vi er veldig spente og gleder oss masse! Håper dere liker det:)
Ava_Moltubak_moeller.JPG
Alva
Hei, jeg heter Alva. Jeg er 9 år og dette er det første året mitt i Poppeloppe.
Her har jeg rollene som den snakkende hunden Passop og boblefanger Katja. Jeg synes det er hyggelig å være med på poppeloppeteateret,og gleder meg til forestilling.
Oline__2018.JPG
Oline
Dette er det første året mitt i Poppeloppe, og jeg skal spille bobleskaper og hund. Det passer godt, for jeg liker veldig godt dyr, og prøver alltid å stoppe dyreplageri. I Poppeloppeteatet har jeg fått mange nye venner, og det er skikkelig gøy her. Jeg gleder meg veldig til forestilling!