POPPELOPPENE VÅRE

Her er alle Poppeloppene våre! Vi gleder oss veldig, og håper du kommer og ser på oss 25. og 26. mars. 


Hannah_2017.jpg

Hannah
Hei! Jeg heter Hannah, og er 11 år. I år skal jeg spille en hund. Jeg liker veldig godt hunder og valper. Dette er mitt nest siste år, og jeg gleder meg veldig. 
Iselin_2017.JPG

Iselin
Hei! Jeg heter Iselin, og i årets stykke skal jeg spille UFO-ekspert og jåledame. Dette er det nest siste året mitt, og jeg kjenner alltid sommerfugler i magen når vi nærmer oss premiere. Håper du liker stykket!
Colin_2017.JPG

Colin
Hei! Jeg heter Colin og er snart 13 år. Dette er mitt fjerde, og siste år i Poppeloppe. Jeg kommer til å savne teatret veldig, for jeg har hatt det utrolig morsomt her! I årets forestilling skal jeg spille sjefsagent Jens Bånn.
Erik_2017.JPG

Erik
Hei der! Jeg heter Erik. I årets stykke spiller jeg nyhetsreporter. Siden jeg går i 7. klasse er jeg pensjonist, og dette blir den siste forestillingen min. -Men jeg er ikke ferdig med skuespill! Jeg har lyst til å jobbe med teater eller noe annet kult i samme bransje når jeg blir voksen. 
Kristine_2017.JPG
Kristine
Skjer a'? Jeg heter Kristine og går i 6. trinn. Dette er mitt nest siste år på Poppeloppe. I år skal jeg spille fotballspiller - selv om jeg ikke like fotball! Jeg skal også spille agent og Tårnfrid. 
Sara_2017.JPG

Sara
Hallo! Jeg heter Sara, og i årets stykke er jeg en småforvirra værdame. Hun er egentlig litt lik meg,- litt vimsete! Dette er det nest siste året mitt i Poppeloppe. Selv om jeg blir ganske sliten og lei når det er så mye øving før forestilling, vet jeg at det blir gøy når vi endelig står på scena! 
Lise_2017.JPG

Lise
Hei! Jeg heter Lise, og i år er jeg pensjonist. Jeg spiller reporter i år, og har måttet pugge masse replikker. Det blir skikkelig trist å slutte i Poppeloppe, og jeg kommer til å savne alle masse! Det blir rart å være publikum neste år! Håper du som er her i år gleder deg til å se stykket, og at du liker det godt! 
Karen_2017.JPG

Karen
Hei! Jeg heter Karen og i år er det sjette året mitt. jeg spiller Anita Alien som kommer fra verdensrommet. Hun er veldig spesiell og annerledes. Dette er det siste året mitt, og det blir veldig trist å slutte i Poppeloppe, og jeg kommer til å savne alle sammen. Det er mye øving hele tiden de siste ukene. Håper dere liker stykket. 
Mia_2017.JPG

Mia
Halla! Jeg heter MIa. Og dette er mitt fjerde Poppeloppe-år. Jeg går 6. klasse, og rollen min i år er agent Kameleon, og en fotballspiller, og Petronella Polfarer. Jeg synes årets stykke er skikkelig gøy, og gleder meg til forestilling! 
Noah.jpg

Noah

hei jeg heter Noah og er 11 år. dette er mitt 3. år i Poppeloppe i år spiller jeg en mygg og er med i gjengen til Anita Alien. Jeg synes det er artig å stå på senen og få applaus.

Hanne_2017.JPG

Hanne
Heihei, jeg heter Hanne. Dette er mitt tredje år i Poppeloppe. Jge skal være Juliane Jåledame og Ingrid Intervall. Jeg gleder meg til forestilling! 
Oliver_VH.JPG

Oliver
Hei! Jeg heter Oliver, og går i 6. klasse. Dette er mitt tredje år. I år skal jeg spille agent og fotbalspiller, og turgåer. Det er både morsomt og slitsomt å være med i Poppeloppe. Håper at mange kommer og ser på. 
Oliver_CB_1.JPG

Oliver
Hei!  Jeg heter Oliver  Clausen-Bekken og jeg er snart 12 år. Dette er mitt 3.år i Poppeloppe. I årets stykke er jeg Benny Brunsnegle! Håper dere liker stykket!
Hedvig_2017.JPG
Hedvig
Hei, jeg heter Hedvig, og jeg går i 4. på Langmyra. Dette er mitt andre år. Jeg spiller agent. Jeg synes det både er vanskelig og gøy å forberede seg til å spille teater. Jeg er litt redd for å glemme hva jeg skal si, men tror at det kommer til å gå bra. Håper det kommer mange! 
Tobias_2017.JPG
Tobias
Heisan! Mitt navn er Tobias Havnen Hoem, er 11 år og dette er mitt 2 år i poppeloppe. I årets forestilling spiller jeg blant annet kongen og der er jeg «helt konge». Jeg synes Poppeloppe er kjempegøy, lærerikt og veldig sosialt. 
Sebastia_2017n.JPG
Sebastian
Jeg heter Sebastian, og dette er det andre året mitt i Poppeloppe. I år spiller jeg Markus Maraton. Det er mye øving og mas før forestilling, men kult å bli kjent med så mange andre. 
Mari.jpg
Mari
Hei, Mari her! Jeg er 10 år, og går på Nordbyen skole. Dette er det andre året mitt. I år spiller jeg Linda Skarplinse. Hun filmer, og er litt streng. Jeg synes det er kjempegøy å være med i Poppeloppe, for her får man mange nye venner. Jeg gleder meg veldig til premiere!  
Isabel_2017.JPG
Isabel
Hei! Jeg heter Isabel, og er 11 år. Dette er det andre året mitt i Poppeloppe. I år spiller jeg Kine Klang. Hun er lyddame. Det er utrolig kjekt å være sammen med alle de andre barna i Poppeloppeteateret. Jeg gruer meg alltid før forestilling, men når vi først er i gang er det kjempegøy. 
Live_2017.JPG
Live
jeg heter Live og dette er andre året mitt i poppeloppe jeg spiller dronningen og sulten turist.
Brage.JPG
Brage
Skjer a' Baghera? Jeg heter Brage og dette er det første året mitt på Poppeloppe. Jeg har gledd meg veldig lenge til dette, og håper at vi får en super opplevelse. I år er jeg agent og baker. Håper dere liker forestillingen! 
Arn.JPG
Arn
Hei! Jeg heter Arn! Dette er det første og siste året mitt i Poppeloppe. Jeg liker teater, og synes det var bra at jeg fikk være med å være med ett år. Jeg likte kostymet mitt godt, og gleder meg til å spille på scena. 
Pia_2017.JPG
Pia
Jeg heter Pia og dette er det aller første året mitt. Jeg har gledd meg veldig lenge til dette, og håper det kommer masse folk. I år skal jeg spille agenten Killerworm. Jeg gleder meg veldig til å stå på scena!
Anna_2017.JPG
Anna
Hei! Jeg heter Anna. Jeg har drømt om å komme inn i Poppeloppe kjempelenge. Rollene mine heter Lydia Bright og Kronprinsessen. Jeg er litt nervøs før jeg skal på scenen, men gleder meg mest. Kos dere på forestilling!
Ava_2017.JPG
Ava
Hei! Jeg heter Ava! Jeg ble kjempeglad da jeg fikk vite at jeg hadde fått plass i Poppeloppeteateret. Jeg skal spille Tone Brak, en lydtekniker. Hun er ganske vimsete og klumsete. Jeg syns det er litt slitsomt, men mest morsomt på øvingene. Jeg gleder meg veldig til forestilling, og til premierefest etterpå! Håper du liker stykket! 
Bjoern_Marius_2017.JPG
Bjørn Marius
Hei, jeg heter Bjørn Marius, og dette er det første året mitt. Storesøstra mi Silje har vært med før, og da brukte jeg alltid å være med og se på. -Og nå var jeg endelig stor nok til å få bli selv, og fikk heldigvis plass! Alt med Poppeloppe er gøy. Øvingene, og kriblingen i magen før forestilling. Og håper jeg at vi får masse applaus! 
Amalie.jpg
Amalie
Jeg heter Amalie, og dette er det første året mitt i Poppeloppe. Jeg spiller Trudelutt og Turid Turgåer. Det er kjekt å få flere venner og det er gøy på øvingene. Jeg er spent på hvordan det blir på forestillingsdagene, og håper mange kommer. Håper dere liker stykket!